Kostokas Bygg AB

God kväll, god kväll alla mina fina läsare och välkomna in till bloggen. Idag ska jag berätta om hur det gick till när jag skulle bygga till min villa för att få ett större vardagsrum med ett vackert burspråk och jag hoppas att min berättelse kan vara till nytta för er, om ni precis som jag planerar att bygga om eller bygga till. Jag tänker berätta om det företag som hjälpte mig att bygga till för det blev verkligen bra. Det är Kostokas Bygg, ett företag inom byggservice i Huddinge med omnejd som jag har anlitat för den här tillbyggnaden. Det här är ett företag som kan hjälpa dig med väldigt mycket. Det är alltifrån renoveringar till tillbyggnader, ombyggnader, altanbyggen, köksrenoveringar med mera. Det är så mycket de kan hjälpa till med på ett riktigt kvalitativt sätt. Jag måste säga att jag är riktigt supernöjd med Kostokas Bygg och vad de har gjort här hemma hos mig.  

 

Det är väl alltid fint att vi kan ge varandra lite tips och råd på bra företag inom den här branschen. Det finns alltid tillfällen där det behövs hantverkare eller snickare för oss som bor i hus eller i en bostadsrätt. Det finns väldigt många företag som är verksamma i denna bransch men nu råkar det vara det här företaget som jag har anlitat och tycker har gjort ett riktigt proffsigt jobb. Jag tänkte därför rekommendera Kostokas Bygg till er som behöver hjälp med någonting inom byggservice i Huddinge med omnejd. Oavsett om ni behöver litet eller mycket hjälp kan Kostokas Bygg hjälpa till. Slå gärna en signal till det här företaget om ni vill veta lite mer exakt vad de kan hjälpa er med. Nu får ni ha en riktigt fin fortsatt kväll!