Hela huset har blivit renoverat!

Hej på er alla läsare och välkomna tillbaks till bloggen! Jag ska återigen tala med er om ett företag som heter CA Energi & Miljöteknik. Jag berättade ju för er för ett tag sedan om att det här är ett byggföretag i Linköping som har varit här hemma och renoverat i stort sett hela huset. Jag la upp lite bilder på Instagram som visade hur här såg ut före och efter renoveringen. Här har blivit så oerhört fint och jag är riktigt nöjd med renoveringen och jag måste verkligen rekommendera er läsare som också söker efter ett byggföretag i Linköping att höra av er till CA Energi & Miljöteknik. Men så är det en sak till som jag kände att jag ville ta upp med er läsare. 

 

CA Energi och Miljöteknik har varit här nu igen och putsat alla fönster i villan. Det är hur många fönster som helst på alla tre våningsplan och verkligen riktigt skönt att slippa putsa dessa själv. Jag tänkte att jag skulle lyxa till min tillvaro och slippa putsa fönstren själv. CA Energi & Miljöteknik är förvisso ett mycket kvalitativt byggföretag i Linköping, men de erbjuder flera olika slags städtjänster som kan passa både det lilla och det stora hushållet. Det är verkligen fint att de kan erbjuda det här också. Så nu vet ni detta. Behöver ni städhjälp kan ni alltså kontakta CA Energi & Miljöteknik och då det är väldigt prisvärt att anlita sig av deras städtjänster så tror jag det kan finnas många som är intresserade av att göra så! Nu när vårsolen skiner in genom de välputsade fönsterrutorna kan ingen vara gladare än jag! Ha nu en fortsatt fin dag alla kära läsare!