Ett kvalitativt byggföretag i Skellefteå

Hej och god morgon och välkomna in till bloggen. Jag hoppas att ni alla haft en riktigt fin helg och nu är riktigt taggade inför den nya veckan! Det här inlägget tror jag nog jag att ni kommer att tycka om, alla ni som planerar något inom bygg i Skellefteå med omnejd! Jag har nämligen kommit i kontakt med ett företag som erbjuder mycket kvalitativa tjänster för oss som är i behov av en byggfirma i Skellefteå. Jag upptäckte hur bra tjänster Kågströms bygg har att erbjuda när jag förra sommaren skulle bygga en altan. Ett pågående arbete just nu, är tillbyggnaden av köket som ska bli ca 15 kvadratmeter större. Det ska bli en öppen planlösning och en köksö. Har ni inte hört talas om Kågströms bygg tidigare ska jag berätta att denna firma hjälper er som behöver snickare eller andra hantverkare för era olika projekt där hemma. Samtliga hantverkare har långa erfarenheter och alla nödvändiga utbildningar och certifikat. Några grannar här på gatan hade anlitat denna firma före mig och när de berättade för mig vilket bra jobb som utförts hos dem, gick jag helt och hållet på dessa omdömen när det var min tur att bygga altan. Det har jag verkligen inte ångrat! 

   

Snickarna kan fixa och ordna med de flesta typer av jobb inom bygg i Skellefteå. Förutom altanbyggen och ombyggnader gör de också tillbyggnader och nybyggnader med mera. De är noggranna med att slutresultatet ska motsvara kundens förväntan. Altanen har jag nu kunnat utnyttja hela förra sommaren och det är en härlig plats att vara på. Det är roligt att som husägare kunna få det som man önskar där hemma. Jag längtar efter att få återkomma till er läsare längre fram och då berätta om hur det blir när köksombyggnaden är klar.