Det går år skruv nu när jag renoverar

Hej och hallå på er alla, och visst är det underbart att vi har så bra väder som vi har för närvarande. Andra åker och badar, och det har jag lust att göra också men just nu håller jag på med renoveringen av sommarstugan, och om bara några minuter ska jag åka och köpa skruv i Uppsala hos ett företag som heter Global maskin i Norrort, på grund av att skruvarna som jag behöver visst tog slut. Läs gärna mer här om det här företaget, alla ni som behöver köpa skruv. Jag var ju och köpte skruv i denna butik i närheten av Uppsala för bra några dagar sedan men jag gjorde en felbedömning eftersom det har gått åt betydligt mycket mer skruv än vad jag hade räknat med. Det är så bra för alla som bygger att det går att hitta skruvar i en specialbutik som dels finns till för alla i Uppsala som behöver skruv, eller i städer i närheten. Nu när jag ändå pratar med er om Global maskin i Norrort ska jag givetvis berätta att det i denna butik även går att hyra olika byggmaskiner, och så säljer de arbetskläder också. Hur som helst så skulle jag väldigt gärna vilja att ni som behöver köpa skruv i Uppsala med omnejd tar er iväg till Global maskin i Norrort, och det är som sagt vad jag själv ska göra alldeles inom kort, faktiskt direkt efter att jag skrivit klart det här inlägget. Sedan får vi väl se när jag tar och lägger ner renoveringen för idag, men det dröjer nog i alla fall minst tre till fyra timmar till, och sedan tar även jag bilen och åker i väg till badplatsen för man vill verkligen ta ett dopp i sommarvärmen.