Behöver du hjälp med din trapprenovering?

Hej alla mina fina läsare! Hur står det till? För egen del har helgen varit riktigt härlig och jag är full med energi till att ta itu med denna veckans göromål. Jag tänkte mig så här att inleda den nya veckan med att skriva lite här i bloggen till er, mina fina och kära läsare om min trapprenovering i Lund som blev så lyckad. Trappan här i mitt hus, den var verkligen ful och nedsliten. Men så kom ett företag som heter Tånnanders Trapprenovering hit och renoverade trappan så den ser precis ny ut. Det blev verkligen riktigt bra, och jag kände att jag ville skriva om det här till er kära läsare. Jag skulle verkligen vilja tipsa er om det här företaget som kan hjälpa till med att renovera även er trappa.  

 

Tånnanders Trapprenovering Skåne vänder sig till alla dem som önskar få hjälp med en trapprenovering i Lund, eller i dess närliggande städer och orter. För en rätt så låg kostnad kommer de då hem till en och ser till att göra i ordning trappan med allt vad det innebär. Det är ett noggrant arbete med en del förarbete, men det är det verkligen värt. För med rotavdraget kan man få en trappa som efter att deras duktiga hantverkare har fixat med den med sina magiska händer, ser ny ut och det kostar från drygt 12 000 kronor och uppåt. Jag tycker verkligen att det är bra att göra iordning det som redan finns på plats, istället för att köpa nytt. Även om din trappa skulle se rätt så risig ut så går den att få intill nyskick och det är detta som de på Tånnanders Trapprenovering är så duktiga på. Känner du nu att detta med en trapprenovering i Lund med omnejd kunde vara av intresse, då ska du absolut gå in på deras hemsida!